Subota, 15 Jun 2024
 
 

Tvoj izbor Jahorina IN

apartman02.jpg

Podijeli sa prijateljima!

Tražim

Ponuda apartmana PDF Ispis E-mail

Prostorno uređenje Jahorina IN apartmana i udoban namještaj od drveta modernih formi doprinijet će potpunom ugođaju udobnosti i komfora. Jahorina IN apartmani su savršen izbor ukoliko dolazite s porodicom, imate bebu ili pak djecu kojoj treba obezbjediti prostor za slobodno kretanje i igru. Pri tome ne morate brinuti da li će Vam biti hladno ili možda pretoplo.

Gold apartmani

Gold apartmani su na prvom spratu. Veliki dnevni boravak (TV) sa kuhinjom i trpezarijom. U toj prostoriji nalazi se udoban ugao, u vidu pomoćnih ležaja za spavanje još dvije osobe. Soba je opremljena sa duplim ležajem. Kupatilo je moderno i potpuno opremljeno, sa tuš kabinom.

Bronze apartmani

Bronze apartmani se nalazi na drugom spratu. Veliki dnevni boravak (TV) sa kuhinjom i trpezarijom.  Prostorija je opremljena sa udobnim uglom, u vidu pomoćnih ležaja za spavanje još dvije osobe. Soba je opremljena sa duplim ležajem. Kupatilo je moderno i potpuno opremljeno, sa tuš kabinom.

Silver apartman

Silver apartman je u prizemlju. Veliki dnevni boravak (TV) sa kuhinjom i trpezarijom. U prostoriji  se nalazi udoban ugao, u vidu pomoćnih ležaja za spavanje još dvije osobe. Soba je opremljena sa duplim ležajem. Kupatilo je moderno i potpuno opremljeno, sa tuš kabinom.

Ukoliko imate pitanja ili želite izvršiti rezervaciju, kontaktirajte nas:

Mob.: +387 65 666 069

Tel.:  +387 57 223 485

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript